Most Popular Petitions

  • Country: Serbia
  • Language: English
All time | 24 hours | 7 days | 30 days | Last month | 12 months | This year (2020) | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010

Petition for Ariana's concert in Serbia

Arianators lets tell Ariana that she come to Serbia! Molim vas potpišite ovu peticiju! Veoma je važno!                 ARIANA, COME TO SERBIA!!!

Created: 2015-08-01

Time period All countries Serbia
All time 5 5
All time 5 5

Petition to declare Sandy Bay beach an Official Naturist Beach

On Sunday 14th of December 2014, on the World Naturists Day for Southern Hemisphere, Western Cape Naturist Association – WCNA , has launched on Sandy Bay a petition for this beach to be declared an official naturist/nudist beach. Many people, especially in South Africa, know that Sandy Bay is a cradle of South African naturist movement. WCNA recognises Sandy Bay as a naturist heritage site in Cape Town and this beach is visited, for decades already, by naturists from all over South Africa and t

Created: 2014-12-16

Time period All countries Serbia
All time 815 5
All time 815 5

Minecraft for ARMv6!

Hy Mojang! We want only one thing! Minecraft pocket edition for ARMv6 Android phones! Please, do it! Thanks

Created: 2012-02-21

Time period All countries Serbia
All time 426 5
All time 426 5

Per nje ligj efektiv mbi Mbrojtjen e Kafshëve në Shqipëri / For an effective Animal Protection Law i

  Ju lutem shkoni ne fund te faqes per te firmosur. Faleminderit. To sign this petition, please go to the bottom of this page. Thank you.   (English and Russian version below Albanian Text)   Shkëlqesisë së Tij, Kryeministrit të Shqipërisë: I nderuar zotëri, 1. Duke pasur parasysh se është detyrë e njerëzve që t'i respektojnë kafshët dhe të garantojnë përfitimin e tyre nga legjislacioni që i mbron në mënyrë të mjaftueshme dhe të efektshme; 2. Duke pasur parasysh se kjo detyrë po njihet d

Created: 2010-07-21

Time period All countries Serbia
All time 1313 5
All time 1317 5Facebook