Most popular petitions in Switzerland in 2010

  • Country: Switzerland
  • Language: English
All time | 24 hours | 7 days | 30 days | Last month | 12 months | This year (2022) | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010

Michael Jackson fans unite against some tracks from the new "Michael" album

A lot of Michael Jackson fan-clubs around the world have come together to ask the Estate of Michael Jackson and Sony Music to remove from the forthcoming "Michael" album the tracks produced with or by the Cascio brothers. The international Michael Jackson fan community strongly feel that a new Michael Jackson album should not include songs that they feel are not Michael's. The overwhelming response that we, fan-clubs, have received from our members expressing doubts over the Cascio tracks should

Created: 2010-11-12 Statistics

Right to use sign language in educational programmes

  World Federation of the Deaf is calling individuals to sign this petition, New Era Document, which rejects the resolutions of the 1880 Milan Congress that banned the use of sign language from educational programmes for deaf children. This is a call upon all nations and people of the world to remember history and ensure that educational programmes accept and respect all languages, including sign languages, and all forms of communication. The New Era Document was first presented and signed by hu

Created: 2010-09-17 Statistics

Worldwide Request To A-HA To Live Stream On Internet Their Final Concert In Oslo

Many fans around the world would like to be in Oslo on December 4 to say good-bye to the band that has been a part of our lives for the past 25 years. For one reason or another, we won't be able to be there in person to attend the show that will close the door on a-ha's brilliant career. That is the reason why we are requesting aha's management to live-stream the final concert on Dec 4 in Oslo in an attempt to join other international petitions, in the hope of getting our wish granted. Thi

Created: 2010-08-27 Statistics

Protest against Hungary's new media law

Please sign,  and if you are on FACEBOOK (fb) join also the "Initiative for a Europe-wide protest against Hungary's new media law" too. On fb express your solidarity by CHANGING YOUR PROFIL PHOTO to a blank sheet or use alternatively our suggestion, see link END OF TEXT !"Hungary's new media law violates OSCE media freedom standards and endangers editorial independence and media pluralism, said Dunja Mijatovic, the OSCE Representative on Freedom of the Media, on dec.22."The law regulates all med

Created: 2010-12-25 Statistics

Lironi ariun! Release the bear!

(English version below the Albanian text)   Shiko videon! Watch the video!    Pronarit të Restorantit Vjosa: Kam parë këto imazhe të tmerrshme të një ariu që mbahet në kafaz në restorantin tuaj. Ai mbahet në kushte të mjerueshme dhe degraduese për arsye të pakuptueshme. Në fakt, vuajtjet e tij mund të shihen qartë përmes fotografive dhe videos së postuar në internet. Njeriu nuk mund të kënaqet në restorantin tuaj duke parë në të njëjtën kohë këtë kafshë të pafajshme që vuan në kushte kaq mizore

Created: 2010-11-25 Statistics

Per nje ligj efektiv mbi Mbrojtjen e Kafshëve në Shqipëri / For an effective Animal Protection Law i

  Ju lutem shkoni ne fund te faqes per te firmosur. Faleminderit. To sign this petition, please go to the bottom of this page. Thank you.   (English and Russian version below Albanian Text)   Shkëlqesisë së Tij, Kryeministrit të Shqipërisë: I nderuar zotëri, 1. Duke pasur parasysh se është detyrë e njerëzve që t'i respektojnë kafshët dhe të garantojnë përfitimin e tyre nga legjislacioni që i mbron në mënyrë të mjaftueshme dhe të efektshme; 2. Duke pasur parasysh se kjo detyrë po njihet d

Created: 2010-07-21 Statistics