Most popular petitions in Finland in 2010

  • Country: Finland
  • Language: English
All time | 24 hours | 7 days | 30 days | Last month | 12 months | This year (2022) | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010

Save ThePirateBay.org From Closure

Dear The Internet/Anons We ask you to save The Pirate Bay, save the Internet, and stop companies controlling the Internet because they have a 'legal team.' The Pirate Bay is a search engine that indexes torrent files. Just like Google, The Pirate Bay allows users to search for files, and then find them.  On 17 April 2009, Peter Sunde, Fredrik Neij, Gottfrid Svartholm and Carl Lundström all co-founders of the The Pirate Bay were found guilty of assistance to copyright infringement and sente

Created: 2010-11-28 Statistics

Per nje ligj efektiv mbi Mbrojtjen e Kafshëve në Shqipëri / For an effective Animal Protection Law i

  Ju lutem shkoni ne fund te faqes per te firmosur. Faleminderit. To sign this petition, please go to the bottom of this page. Thank you.   (English and Russian version below Albanian Text)   Shkëlqesisë së Tij, Kryeministrit të Shqipërisë: I nderuar zotëri, 1. Duke pasur parasysh se është detyrë e njerëzve që t'i respektojnë kafshët dhe të garantojnë përfitimin e tyre nga legjislacioni që i mbron në mënyrë të mjaftueshme dhe të efektshme; 2. Duke pasur parasysh se kjo detyrë po njihet d

Created: 2010-07-21 Statistics

Lironi ariun! Release the bear!

(English version below the Albanian text)   Shiko videon! Watch the video!    Pronarit të Restorantit Vjosa: Kam parë këto imazhe të tmerrshme të një ariu që mbahet në kafaz në restorantin tuaj. Ai mbahet në kushte të mjerueshme dhe degraduese për arsye të pakuptueshme. Në fakt, vuajtjet e tij mund të shihen qartë përmes fotografive dhe videos së postuar në internet. Njeriu nuk mund të kënaqet në restorantin tuaj duke parë në të njëjtën kohë këtë kafshë të pafajshme që vuan në kushte kaq mizore

Created: 2010-11-25 Statistics

Stop bird slaughter in Cyprus now!

The new EU member state Cyprus has become a death trap for the birds which migrate across the Eastern Mediterranean. Countless trappers set up their nets, and above all lime sticks, in almond and olive groves, in gardens and in the macchia in order to trap migrant song birds resting on passage. The main victims of the lime sticks are warblers and thrushes; but cuckoos, owls and other protected birds are also caught. The trapped birds are destined for the pot, not infrequently in restaurants, whe

Created: 2010-08-30 Statistics