Сити Марк Арт Център се нуждае от Вашата подкрепа!

ПРИЗИВ

Притеснени от възможността да бъде блокирана и по същество ликвидирана дейността на един от най-модерните културни центрове на столицата и без да правим обобщения от подобен унизяващ  правдата и достойнството случай като този на семейство Кирови, се обръщаме към Главния прокурор, Висшите съдебни инстанции и Правителството на РБ с призив да се сложи край на опита за съдебна измама, а виновните да получат наказание!
 
Молим желаещите да подкрепят призива ни да добавят имената си към нашите:
Руси Чанев, Валентин Ганев, Жорета Николова, Рашко Младенов, Светлана Янчева, Филип Трифонов и Явор Гърдев

 
ОТВОРЕНО ПИСМО

Здравейте ПРИЯТЕЛИ,

Ние сме тези, които реновираха и изцяло възстановиха старото кино „Левски” в София, превръщайки го в Център за култура и изкуство. Тези, които инвестираха в нематериалната сфера със собствени и кредитни средства, с ясното съзнание , че не парите в днешно време са дефицит, а волята и вярата. С визията, че ние сме наследници на богати духовни традиции, че настоящата криза не е материална, а криза на ценностите ни и че това, което правим, са инвестиции в нашето бъдеще.

Посяхме семената в очите и сърцата на най-малките и на големите, на хората в неравностойно положение и на най–възрастните. Спечелихме доверието и станахме партньори с държавни, общински и частни културни институции.
Обръщайки се назад към корените, поглеждайки навътре в себе си, ние стъпихме здраво на устоите на добродетелността и така станахме част от благотворителни инициативи, а те станаха част от живота ни.
Сега тези наши усилия са подложени на сериозни изпитания.

Един  от основните ни източници на собствени средства – обект на ул. „Съборна”№ 7,  с част от прихода от който плащаме кредита за Залата,  е в съдебна процедура.

На 12.06.2017 г. от 10:00 ч. ЧСИ трябва да ни отстрани от обекта чрез предварително  изпълнение на невлязло в сила съдебно решение /което в срок сме обжалвали пред ВКС и сме в процедура по допускане /, като по този начин се предрешава съдебния процес. Един съдебен процес, построен върху ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПНА СХЕМА ЗА ИМОТНА ИЗМАМА, осъществена не някъде навън, а в самата съдебна институция – част от съдебната система, в която ние вярваме.

С настоящото ОТВОРЕНО ПИСМО Ви молим да изразите Вашето отношение, да покажете Вашата гражданска позиция по това, което се случва с нас – не само като  отделен частен случай, но и като следствие на това, което се случва в нашата държава.

Ако вярвате в нас – подкрепете ни! За нас Вашата подкрепа е МНОГО ВАЖНА!

Ние вярваме във Вас и в нашето бъдеще ЗАЕДНО!


Моля, подпишете и призовете колкото се може повече хора да ни подкрепят в отстояването на законното ни право!

Прилагаме линкове и публикации във в. Стършел, в. 168 часа, БТВ новините, Би Ай Телевизия  и сайта "Площад Славейков".


http://www.starshel.bg/?pos=8&artid=2017
http://www.168chasa.bg/article/6255445

http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/kak-s-iskova-molba-namerena-ot-ognjar-i-chistachka-v-nikopol-otneha-apetiten-imot-na-ul-zsaborna-v-sofija.html

http://www.bitelevision.com/imotna-izmama-pod-sadeben-chadar-mozhe-da-zakrie-teatar-istoriyata-na-hristo-i-teodora-kirovi/

http://www.ploshtadslaveikov.com/aferata-detmag-i-pogrebenieto-na-edin-chasten-teatar/


Екипа на Сити Марк Арт Център и приятели    Contact the author of the petition

Sign this Petition

By signing, I authorize Екипа на Сити Марк Арт Център и приятели to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


OR

You will receive an email with a link to confirm your signature. To ensure you receive our emails, please add info@petitions.net to your address book or safe senders list.

Please note that you cannot confirm your signature by replying to this message.
Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...