ABP STOP Israël Boycot!

Quoted post


Guest

#202

2014-02-03 01:09

Het is al een halve eeuw schandalig, dat Europa en de westerse landen zich voor een "beetje olie" hebben onderworpen aan de Middeleeuws mensonterende Islam. Daarbij zeer laf het enige kleine westers democratische Israel hiervoor te hebben verraden en opgeofferd.
Nederland moet zich helemaal schamen omdat zij niet alleen tijdens de WO II een zeer groot deel van de Joodse gemeenschap aan de Nazi's hebben verraden, maar ook na 1973 door de ondemocratische PvdA-er Joop den Uyl voor Arabische olie ons land, volk en cultuur hebben overgeleverd aan de wrede, discriminerende en ons allen dodelijk hatende Imams. Tot de dag van vandaag! Terwijl wij als gasexporterend land die olie niet eens zo broodnodig hadden/hebben.
Maar de Elitaire VOC-mentaliteit van op korte termijn geld verdienen ten koste van eigen volk en met het verdiende geld "Sinterklaas" spelen in het buitenland zal de ondergang van Nederland alleen maar bespoedigen. Deze Elite zijn de Judassen onder ons!
Israel als enige democratie in het Midden Oosten is door onze Judassen verraden, net zoals Obama dat (als ex? moslim) ook heeft gedaan.
Bij een massale aanval op Israel zullen de laffe westerse leiders "even te lang" wachten om Israel (militair) te hulp te schieten en zullen pas na het bijna (opnieuw) laten uitroeien van de Joden wellicht ingrijpen om in het restant van Israel een laatste strategische steunpunt in het M.O. te behouden. Vooral "Socialistisch" Europa zal dan zeggen: Zo het M.O. vraagstuk is eindelijk opgelost! We zullen de hulp aan de Palestijnen die zo "geleden hebben" nog meer vergroten en hun oorlogsslachtoffers opnieuw massaal welkom heten, als linkse kiezers! Spoedig zullen de linkse mensen merken, dat moslims OOK hen net zo moeten haten als elke NIET moslim in de wereld! LEES DE KORAN!

Replies

ilan

#208 Re:

2014-02-03 11:43:09

#202: -

Voor een groot gedeelte helemaal mee eens..