Google Navigation in Serbia

Contact the author of the petition

Google Navigation peticija

2012-12-05 15:39:16

Poštovani,

Pre svega želim da vam se izvinim na ovom načinu kontaktiranja i da vam se ujedno i zahvalim što ste potpisali peticiju. Juče je bila opšta najezda potpisa zahvaljujući Srbodroidu, Mondu, Radiju S i drugima koji su preneli informaciju o ovoj peticiji.

Kako nam treba ogroman broj potpisa (ne moraju svi biti iz Srbije, naprotiv, i strancima je potrebna koji su u tranzitu), lično vas molim da prosledite ovu peticiju i drugima kako bi je potpisali. Lično sam (sa ostalima) potrošio i previše vremena kako bih uredio kartu Srbije i omogućio je svima širom sveta, dobio mnoga obećanja da će navigacija početi, međutim i sami vidite da još uvek nema ništa...

Dobio sam podatak, ukoliko sakupim toliko potpisa, Google će nas staviti u vrh prioriteta kojima treba navigacija i trebalo bi da je dobijemo u prvom ili drugom krugu kada se države budu otključavale (obično se krug dešava kvartalno).

Još jedan važan podatak. Sve IP adrese se evidentiraju, te nemojte da lažirate potpise (kao što su neki činili), jer u tom slučaju i onaj vaš jedan glas, postaje nevažeći.

Izvinite još jednom i veliko hvala na vašem vremenu koje ste odvojili da zajedno Srbiji poklonimo besplatnu navigaciju!

Srdačan pozdrav,
Nemanja Bračko


Nemanja BračkoShare this petition

Help this petition to reach more signatures.
Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook