REQUEST FOR RESIGNATION OF THE PRESIDENT OF ICTY, MR.TH. MERON


Guest

/ #41 Izet

2013-08-20 07:51

Iz izjava gospodina Merona, se da zaključiti, da su srpski lobisti duboko prodrli do njega. O čemu se radi. U svojoj izjavi on duboko žali, za srpskim narodom, koji je stradao u Drugom svjetskom ratu. Čitava Srbija, vlada i ostali su bili kolaboracionisti sa fašističkom Njemačkom. Na Sajmištu u Beogradu su ponili preko 70.000 Jevreja, i radosno referisali Hitleru, da u Srbiji, Juda, nema. Postoje dokumenti o uzajamnim posjetama. U Bosni, duž Drine, četnici zločinca Jurišića, su pobili preko devet hiljada Bošnjaka u okolini Foče, Čajniča..., za tri mjeseca, i veselo referisali vojvodi fašističkom slugi, Draži Mihajloviću. /Ovaj genocid nad Bošnjacima, u Drugom svjetskom ratu, je sakrio i sam Tito. Tada je u Bosni ubijen svaki osmi Bošnjak. Narod koji je najviše stradao./
Gospodin Meron je bezosjećajni, senilni starac..koji je dopao srpskim lobistima...izopačio pravdu...i kao takav, mora da ide.
Odlazak Merona, nije samo bitan, za postizanje pravde, na prostorima Bosne i Hercegovine, već za čitavo čovječanstvo, posebno za Sjedinjene američke države, koje su, uvijek istrajavale, na stavljanju prava i pravde u prvi plan...Njegove tendenciozne presude, mogu samo da podgriju fašizam, koji se rasplamsava na području Balkana...On je krivac, za sve posljedice, koje se dogode..
Gospodine Merone, idi, obrukao si zemlju iz koje si došao, i pravosuđe, na planeti...