SAVE DR KENNETH SANDSTRÖM - AKA DR X

Andrea H Caesar

/ #1 Det är snart året 2015 - vill svensk medicin bli lika modern som möblerna?

2014-11-06 03:39

Jag är en amerikansk kvinna på snart 40 år som bodde i Sverige i många år. Under min tid i Sverige blev jag väldigt sjuk, men som alla andra, fick besked att jag hade "gått in i väggen". Det fanns ingen läkare som ville kolla på mera en de vanliga blodproven. Jag blev sjukskreven och eftersom det inte fanns någon i Sverige som verkade kunna hjälpa mig överhuvudtaget, var jag tvungen att lämna det livet jag hade byggt för mig själv i ett land som jag hade planerat kalla för mitt hem under resten av livet.

Det visade sig senare när jag hade flyttat tillbaka till USA att jag hade kronisk Borrelia. Det krävdes nästan 3 år av antibiotiker i höga mängder för att få mitt liv tillbaka. Dr. Sandström är medlem i ILADS, precis som min världskänd läkare, Dr. Joseph Jemsek, som gick igenom en liknande "witch hunt" men forsätter rädda liv.

Det är dags för Sverige att bli en LEDARE i kampen mot Borrellia i stãllet för att undvika sanningen och satsa mängder med pengar för erbjuda oss, som lider av borrelia, annat än halvbra läkare som varken har prov för att ge diagnos eller UTBILDNINGEN OCH KUNSKAPEN att följa de andra "cutting edge" läkarna såsom Kenneth Sandström som bryr sig om sina patienter och följer de behandlingarna som ILADS i USA har kommit upp med som faktiskt har gett folk, som mig, livet tillbaka.

Sverige har bade universiteten och pengarna som skulle kravas för att bli DET LANDET som räddar liv jorden runt. Våga nu hylla en läkare som bryr sig, skaffar svar från andra land för att rädda liv i stället för att slänga en massa Zoloft åt halva landet. Herre Gud - ni måste väl fatta 10 år efter ni FAILED ME att det faktiskt finns problem andra en utmatning. Det är snart 2015 - förhoppningsvis kommer svensk medicin att bli lika modern som svenska möblerna. Att praktisera medicin precis som man gjorde för 10+ år sedan? NOT a good look.

Andrea H Caesar

Författare

A Twist of Lyme: Battling a Disease That "Doesn't Exist" 

Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Facebook