Why we stand by the Greeks – Our voice for the NO-Front

JPWu

/ #4 Creek and Finland

2015-07-08 10:43

Huoli Suomesta, ei Kreikasta!

Kaikki ovat huolissaan ja arvioivat Kreikkaa - tuntevat sen ongelmat paremmin kuin omat taskunsa. Kukaan ei ole huolissaan omasta tontistaan, Suomesta, jonka talouskasvu on tänä vuonna 0,1%

Suomen 30 paperitehtaasta joudutaan sulkemaan 5 seuraavan vuoden aikana 25 % eli 7-8, tarkoittaa myös tuhansia uusia työttömiä! Paperin kysyntä maailmalla laskee 3-4% vauhtia vuodessa. (lähde(suoja): Yksityiset keskustelut suomalaisen metsätellisuuden johtoasemassa olevan henkilön kanssa, joka tokaisi myös, että tuskin ainakaan teollisuus tarvitsee uutta ydinvoimalaa!!!). Suomi ei selviä! Kesäkuu 2015 MTK: Maanviljelöiden rahat loppu Ely ja työvoimatoimistot: Rahat loppu etc...leikkaukset vasta alkavat!

Kreikka

Kreikan onni on elinkeinorakenne. Kreikka elää palvelutuotannolla ja matkailulla 79% eli samaa etua ei ole Suomella, jonka teollisuus on ajettu systemaattisesti alas. Kreikka on jaloillaan ja todellakin "vapauden kehto" n. viidessä vuodessa. Kreikan starategia on ollut oivallinen: demokratia ja sivistys palaavat Kotiin! Me muut seuraamme perässä. Hyvästi EU ja Euro!!!

Kreikan elinkeinorakenne!
– maatalous
3,3[1] %
– teollisuus
17,9[1] %
– palvelut / matkailu
78,9[1] %

Motto: "Matkataan Kreikkaan..." .. Hymiö pacman