VÉDJUK MEG KRISNA-VÖLGYET ÉS A SZENT TEHENEKET!

pásztor

/ #192

2011-12-05 13:57

Egy éven keresztül sújkolták a társadalomba a "bizniszegyház" szöveget, hogy elaltassák az embereket, és így ne reagáljanak egy ilyen aljas dologra, amit az "új egyházügyi törvény" nevében csinálnak az egyházakkal és a becsületes hívő emberekkel.

A krisnás egyháztól "véletlenül" egy adminisztratív hiba folytán elveszik a külterületi földjeiket. De nem csak a földjeiket...

Amikor a kormány/parlament megfoszt egy vallási közösséget az "egyházi státusz"-tól, akkor az egyesület, amivé utána válhatnak, nem mindenben jogutódja a korábbi egyháznak! Ez ugye az egész dolog lényege, és így a jogalkotó (pontosabban a jograbló) szándéka, nem csak az hogy 2012 jan. 1.-étől egyesületnek hívják az egyházakat.

Ennek megfelelően a krisnások egyházi alapítású általános iskolája is megszünik... és az egyházi alapítású főiskolájuk is... de még brahmana papjaik, "egyházi személy" státusza is.

Figyelem! Nem csak a krisnásokkal történik mindez! Az egyik barátom egy adventista közösség tagja, ők ugyan ezt élik át a saját intézményiekkel.