VÉDJUK MEG KRISNA-VÖLGYET ÉS A SZENT TEHENEKET!


Guest

/ #1150

2011-12-08 13:53

A magyar kormány számára, hogy tájékozódjanak a hatóságok az ISKCON vaisnava vallás Noble.

Íme néhány a rendelkezésre álló információk Wikipedia, a szabad enciklopédia.

... Vaishnavism (vaisnava, ami azt jelenti, szanszkrit híve Visnu).

A vaisnava vallás alapja a folyamat a bhakti-jóga, odaadó imádata Srí Visnu és a inkarnációk vagy avatarok, mint a Krisna és Ráma, a folyamat a jóga úgynevezett karma-jóga, vagy a tanulmány az írásokat (jnana-jóga). A vaisnava lelki tudás mutatkozik meg az alábbi négy formát Védák, a Puránák, az upanisadok, a Mahábhárata (az ő szent Bhagavad-gítá) és más szent szövegeket, mint például a Srímad Bhágavatam, amelyet össze és írta a szent, bölcs és felvilágosult Vyasa.

Bengal a tizenhatodik században a vaisnava vallás újjáéledt a Srí Csaitanja Maháprabhu (Srí Krisna maga aki megtestesült, mint egy hívő), filozófus, szociális reformer és vallási. Ő készített egy spirituális forradalom néven ismert Sankirtan, gyülekezeti éneklés a Szent Nevek a Legfelsőbb Úr, különösen a Maha-mantra (a mantra legfelsőbb): Hare Krishna, Hare Krishna, Krishna Krishna, Hare Hare. Hare Rama, Hare Rama, Rama Rama, Hare Hare.

A West került kapcsolatba először a misszionáriusok a Gaudiya vaisnava érkező New York a nagy vaisnava guru Srila AC Bhaktivedanta Swami Prabhupáda, aki ismertette a Bhagavad-Gita, ahogy van, Srimad Bahgavatam a Charitamrta Csaitanja és még sokan mások fontos könyvet a vaisnava hagyomány. Úgy terjed ez a tudás az egész világon a fordítás és a közzététel több mint 120 nyelven, és terjesztheti ezeket a szent könyveket millió példányban. Szorgalmazta a gyülekezeti éneklés a szent nevét, Sri Sri Radha és Krsna (Sankirtan) minden városban és faluban a világon.