Nee tegen het koningslied

Quoted post


Guest

#7366 Re: Re: Bn'rs ga je Schamen voor dat Walgelijke PROPAGANDA-lied!!!

2013-04-23 10:52

#7354: STEUN HET REPUBLIKEINS INITIATIEF?


Hij/zij blijft het maar proberen. Oranje boven!

Replies


Guest

#7370 Re: Re: Re: Bn'rs ga je Schamen voor dat Walgelijke PROPAGANDA-lied!!!

2013-04-23 11:34:46

#7366: - Re: Re: Bn'rs ga je Schamen voor dat Walgelijke PROPAGANDA-lied!!!

Als je na het lezen van de tekst van dit lied nog steeds roept "oranje boven", ben je vast overtuigd monarchist. Daar is niks mis mee, maar voor hen die zich ergeren aan de extreem hoge kosten(ten laste vd schatkist)van de oranjes, wijs ik op een mogelijkheid om hier tegen te ageren.
Er is namelijk een burgerinitiatief opgezet om het salaris vd koning op de balkenende norm te brengen èn belasting te laten betalen!
De tekst van dit lied nodigt hiervoor uit. Je wordt als burger weggezet als "onderdaan(horige,lijfeigene) van een hogere elite en je heb als levensdoel ervoor te zorgen dat hen aan niets ontbreekt. Dat is toch niet meer van deze tijd?? We hebben meer behoefte aan een goed staatshoofd die opkomt voor het volk(door hen gekozen) en het land naar behoren bestuurt, dan een "knuffel-familie" die eigenlijk nergens voor verantwoordelijk is maar wel handen vol geld kost.

De koning mag van mij(voorlopig)wel blijven, maar wel met aangepast salaris. Zelfs als monarchist kan je hiervoor kiezen.

Dus nogmaals: http://www.hetsalarisvandekoning.nl/ en geef je mening.