Hands off culture and media in Hungary!

Quoted post

Andrássy Erzsébet
Guest

#16

2010-12-14 21:31

Nem tesznek mást, pusztán ugyanazt,mint elődeik a kormányzásban 1947-től 1990-ig és azt követően a szocialista kormányok alatt.Rájöttek,hogy ebben az országban csak úgy lehet elérni a céljaikat,megvalósítani terveiket,ha az előző rezsim embereit eltávolítják. Nem állítom,hogy jó módszer,ha szakembereket,adott esetben megfelelő poszton lévő művészeket is eltávolítanak, de hatásos.Ezt már Antallnak meg kellett volna tennie...most már lehet,hogy késő.A fejekben már túlságosan eluralkodtt a gyökértelen,talajtalan gondolkodás stb.

Kedves Szekely Thomas, bizonyára nem itthon élsz, ezért nem ismered pontosan a helyesírásunkat. A veszély főnevünket éppoly ly -nal írjuk, mint a Te vezetéknevedet.

Replies

Guest
Guest

#20 Re:

2010-12-15 01:51:43

#16: Andrássy Erzsébet -  

Erzsébet, ne bántsd az osztálytársamat, bántották eleget! Ötvenhatban el kellett innen mennie. negyvennégyben nem tette meg. Tudja, miről ír. Még ha nem is helyesen. Te viszont helyesen írsz, de betanult szöveget. Fodor Tamás

Guest
Guest

#23 Re:

2010-12-15 09:16:38

#16: Andrássy Erzsébet -  

Ugyan mi lehet a "talajtalan", "gyökértelen" gondolkodás? Vajon meddig lehet még szajkózni ezt "a szocik miatt" szöveget? Ezt a petíciót olyan emberek írják alá, akik gondolkodásának gyökere és talaja a művészet és a sajtó szabadságába vetett hitben van. Többek között.

Schakal
Guest

#119 Re:

2010-12-20 17:26:35

#16: Andrássy Erzsébet -  

Droidnak nem kell, annak elég a bináris input (egyszerü és nem ráz, még fel is fogja), aztán attól fut a programja. Igaz?

De lehet ez már lehet kicsit kacifántos a szövegértelmezéshez? Minden diktatura elsö lépései közé tartozik a szabad véleménnyílvánítás és a kritikus vélemények eltiprása, gátolása. A Viktatúra sem jobb, mint a Maoizmus, csak ennek még az elején vagyunk és a XXI. századi középeurópai civilizált ember már felismeri, mikor seggbe akarják ...ni. Ismeri közelröl már a "síkosító" szagát, kapott belöle eleget, föleg Magyarországon. Aki meg a saját történelméböl nem tanult, azokból a rendszerekböl, amiket rákényszerítettek és amelyek alatt évtizedekig görnyedt, az vagy alapjáraton ostoba vagy alattomos haszonélvezöje. Ahogy elnézem ... tanult embernek tünsz ... hm ...