АПЕЛ - APEL

Апелујем (Душан Нонковић, оснивач и уредник Гласа Дијаспоре, интернет презентације српске дијаспоре) на СНС, ДСС, Двери, СРС и све друштвене снаге којима је стало до судбине Србије као и К/М да у што краћем року оснују преговарачку платформу за преговоре са званичницима Руске Федерације о пријему К/М за равноправног члана Р.Ф.

Образложење: Србија се не може нити ће се моћи у ближој будућности супродставити далеко многобројнијим снагама НАТО окупатора којем је само у интересу да сву кривицу за своје нелегално бомбардовање свали на Србију, не презући нити од најогавнијих измишљотина у сврху демонизације целокупног српског народа, како би се оправдао ратни поход против Југославије без одобрења савета безбедности односно УН мандата да би стим и спречили плаћање ратне оштете за почињену штету вођењем нелегалног рата као и за злочине који су настали у сенци тог нелегалног рата, војног похода без УН мандата! Хашки трибунал се доказао, пуштањем на слободу Хрватског генерала Готовине као и вође УЧК шиптарске терористичке организације оптуженогб за трговину насилно отетим органима. Са тиме се Хашки трибунал потврддио као завршна ударна снага војног похода НАТО држава за остваривање сумњивих циљева из ниских побуда са намером остваривања новог светског поретка у којем би само Америка одлучивала о судбини човечанства! Наш слободарски народ није спреман нити ће икад хтети да прихвати мешање у унуташње послове своје државе. Од насилно сецеонистичке творевине не може српски народ никакво нити икад добросуседне односе очекивати и већ само из тог разлога несме дозволити границу посред Србије која би квази признала сецесионистичку творевину као суверену државу! На основи досадашњег развоја у региону српске терирорије К/М произилази без икакве сумнје да ЕУ врши и даље репресалије на српску владу како би се Србија тотално дестабилизовала и како неби било никога ко би их могао посетити на учињени злочин бомбардовањем Србије без објаве рата. Уколико се жели сачувати К/М па и сама Србија онда не преостаје друге могућности до да се путем платформе договори са званичницима Руске владе пријем К/М у састав Руске Федерације а да се на крају то договорено потврди од народа кроз плебисцит! Из тог разлога молим сваку слободољубивоу особу да потпише ову п0етицију како би се дошло што прије до циља.

http://dijaspora.wordpress.com/2012/12/28/%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B5-%D1%81%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%B8%D1%82%D0%B8-%D0%BA%D0%BC-%D1%81%D0%B2%D0%B5-%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB/