Anconai szerelmesek legyen továbbra is Szomathelyen a WSSZ-ban!!!

Kedves Színházbarát!

Tisztelettel megkérünk minden olyan (elsősorban) Szombathelyen vagy Vas megyében élőt, aki látta; vagy nem látta, de megnézné az Anconai szerelmesek című zenés komédiát a Weöres Sándor Színház előadásában!

Nyomtatott petíciónkban, (kézzel történő aláírás,) pillanatok alatt összegyűlt 100+x aláírás, [az aláírók döntő többsége 15-30 év közötti volt eddig,] s mivel a papír alapú petíció nyilván nem jut el mindenkihez, akit esetleg érint, ezért úgy gondoltuk, hogy talán így "egyszerűbb  és gyorsabb" lesz.

Ezzel a kis megmozdulással szeretnénk bebizonyítani a színháznak, hogy továbbra is lenne igény erre a csodálatos, kellemes kikapcsolódást biztosító darabra! (Ha nem játszanák minden héten, hanem mondjuk havonta vagy két havonta egyszer, akkor biztosak vagyunk benne, hogy feltelne a színházterem!)

Köszönjük mindenkinek, aki aláírja petíciónkat, s reméljük, hogy sikerül elérni az aláírásokkal a kitűzött célt: és Szombathelyen a Weöres Sándor Színházban ismét látható lesz az Anconai szerelmesek!!!

Köszönettel:


Szombathelyi Fiatalok    Contact the author of the petition

Sign this Petition

By signing, I authorize Szombathelyi Fiatalok to hand over my signature to those who have power on this issue.


OR

You will receive an email with a link to confirm your signature. To ensure you receive our emails, please add info@petitions.net to your address book or safe senders list.

Please note that you cannot confirm your signature by replying to this message.
Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...

Facebook