Anconai szerelmesek legyen továbbra is Szomathelyen a WSSZ-ban!!!

Kedves Színházbarát!

Tisztelettel megkérünk minden olyan (elsősorban) Szombathelyen vagy Vas megyében élőt, aki látta; vagy nem látta, de megnézné az Anconai szerelmesek című zenés komédiát a Weöres Sándor Színház előadásában!

Nyomtatott petíciónkban, (kézzel történő aláírás,) pillanatok alatt összegyűlt 100+x aláírás, [az aláírók döntő többsége 15-30 év közötti volt eddig,] s mivel a papír alapú petíció nyilván nem jut el mindenkihez, akit esetleg érint, ezért úgy gondoltuk, hogy talán így "egyszerűbb  és gyorsabb" lesz.

Ezzel a kis megmozdulással szeretnénk bebizonyítani a színháznak, hogy továbbra is lenne igény erre a csodálatos, kellemes kikapcsolódást biztosító darabra! (Ha nem játszanák minden héten, hanem mondjuk havonta vagy két havonta egyszer, akkor biztosak vagyunk benne, hogy feltelne a színházterem!)

Köszönjük mindenkinek, aki aláírja petíciónkat, s reméljük, hogy sikerül elérni az aláírásokkal a kitűzött célt: és Szombathelyen a Weöres Sándor Színházban ismét látható lesz az Anconai szerelmesek!!!

Köszönettel:


Szombathelyi Fiatalok    Contact the author of the petition