Westels sfeervak

Contact the author of the petition

This discussion topic has been automatically created of petition Westels sfeervak.

Witpas

#1

2011-06-05 12:03

Ik vind dat er wel een nieuw vak mag komen, met name een sfeervak, om zo nieuwe moed te geven aan de sfeermakers onder ons. het is moeilijk om vak J alleen mee te krijgen én er zit potentieel in de zittribune! Door ons een sfeervak in vak K te geven, zal dit voor nieuwe moed zorgen voor de uitbouw van de sfeer in Westel!

Guest

#2

2011-06-05 12:21

Het sfeervak moet er komen. Het zou een serieuse stap voorwaarts kunnen betekenen in de ontwikkeling van de sfeer in het stadion.

Guest

#3

2011-06-05 12:42

Vak K is hiervoor ideaal om perfect te kunnen fungeren tussen de zittribune en de staantribune. De bezoekerstribune is dit helemaal niet

Guest

#4 Re:

2011-06-05 13:10

 

Uitnodigingen in VAK K brengen niets in het laadje (enkel qua consumptie's), deze mensen blijken ook enkel zin te hebben om te komen kijken als ze ook dat gratis kaartje krijgen. In andere wedstrijden zie je ze niet meer.

DUS tijd om eens naar de ECHTE supporters te luisteren die er elke week staan en zij eens te geven waar ze al jaren om vragen.

Mits een kleine prijswijziging maak je nog steeds meer winst dan de uitnodigingen..

 

Ook al heb je 'maar' een groep met 50 man die in vak K staan, bij een sfeervak staan deze allemaal bij elkaar, in vak J staan deze 50 sfeermakers door elkaar en wordt hun gemoedstoestand meestal naar beneden gehaald door mensen die niet meedoen..


Guest

#5

2011-06-05 15:28

Sfeervak moet er komen!
Nu staan de sfeermakers lukraak tussen andere mensen die meestal niet mee zingen, enkel bij topwedstrijden of wanneer de buit binnen is, of zelfs dan niet.
Sfeervak in de K zou fantastisch zijn, dan staan alle sfeermakers bij elkaar en het is ook een strategische plaats in het stadion. Hier kan je zowel de zit- als staantribune meekrijgen!

Komaan Westel, denk aan de supporters!


Guest

#6

2011-06-23 16:40

er zijn denk ik wel genoeg mensen in de grote tribune die mee willen zingen maar ze durven niet
als er een sfeervak komt valt het niet op en langzaam zingen zo steeds meer en meer mensen mee