Nee tegen het koningslied

RoZwa

/ #6103

2013-04-21 11:26

PSV TREKT ZICH VRIJWILLIG TERUG UIT EREDIVISIE 2012-2013, FEEST IN ZWOLLE!

Ondanks een verdiende zege op AZ gisteravond heeft de directie in overleg besloten het eerste team terug te halen uit de lopende competitie. De vele veelal negatieve gebeurtenissen van de laatste weken en de aantasting van het typische PSV imago van Brabantse topclub die zich altijd kan meten met de " grote Randstad jongens" zonder in Calimero gedrag te vervallen zijn de belangrijkste redenen. "Wij willen niet terug naar de jaren 70 en 80", aldus een woordvoerder die terecht aan toevoegde dat PSVers als van der Kuylen, De Kerkhofjes, Edstrom, Romario en Ronaldo voetbalminnend Nederland heeft laten genietn. "Zeg maar gerust, uit hun dak liet gaan".
Met deze beslissing staat de competitie op zijn kop. Alle PSV wedstrijden zijn ongeldig verklaard door de KNVB. Een snelle berekening leert dat Groningen nu op kop gaat, met 2 punten voorsprong op RKC en ADO Den Haag. Feyenoord en Ajax zijn nog in de race voor de Europa League tickets. Vitesse stijf onderaan in rechterrijtje. De bekerfinale zal gaan tussen AZ en PEC Zwolle.
De spelers van PSV zullen "hun hoofd moeten leegmaken" volgens een KNVB woordvoerder die er aan toevoegde dat het ook leuk is om op het 101 jarig clubbestaan kampioen te worden. Tot het begin van het nieuwe seizoen 2012-2013 zullen zij 5 dagen in de week (ook weekends) diverse slecht of minder bedeelde landgenoten met diverse werkzaamheden bijstaan. DE UWV kijkt toe op de uitvoering daarvan.
Tot zover in het kort dit "Brekende Nieuws", later meer.

Terug naar de uitslagen sectie Noord, 5 Klasse onder:
Agrilla - Flacota 6-3.....