Peticija za razresenje Aleksandre Radisavljevic iz LDP-a.

Realna

/ #50

2011-07-19 01:47

Zatekla sam se sinoc sasvim slucajno u trenutku kad je sve pocelo na toj famoznoj grupi " Najdosadnije grupe na FB". Svako je iznosio svoj link za grupu za koju je smatrao da je "nepotrebna"... ne drzite me za rec ko je postovao prvi, da li Goran, koji je naveo "KOsmopolite" ili Aleksandra, koja je navela Miljkovu grupu, ali se sve desavalo u jako kratkom periodu. Ako se svi zalazemo za neku slobodu govora, imali su pravo i jedno i drugo sto su naveli ono, za sta su smatrali da je nepotrebno! To je potpuno demokratski, iako mi je degutantno nazvati grupu " Najdosadnije ...", jer je to bila situacija gde se neko mogao "pokaciti" sa neistomisljenikom, prosto je meni tako izgledalo, da je potrebna "krv", to je osnivac mogao da predpostavi i sam.

Elem, Aleksandra jeste prva pocela da vredja Gorana, i to bas onako, nisko, bas bezobrazno i nedolicno jedne osobe njenog ranga. Ukazala sam mu, preko poruke, da se ne da isprovocirati, te da se skloni sa FB-a, da bi to bilo bolje za njega. Mislim da je pogresio sto je i dalje osta tu, ali, verujem da bi svakome od nas bilo tesko da su iznesene sve te bljuvotine na njegov racun. Naravno da je i on onda pao u vatru, svasta je i on njoj rekao, potom se ukljucile jos neke bosanke, te se sve pretvorilo u opstu frku! Slazem se da uopste nije u redu iznositi sve one gluposti i maliciozne komentare, ali, svedok sam da on zaista nije prvi poceo! Tacno je i to da ju je vredjao istom merom.

Sto se tice Srebrenice i 11.7. jedina je istina da je ona stvarno insistirala na postovanju tih zrtava, barem se na Borcima tako pokazala, ali, bosnjaci zaista ocekuju od nas da im se svi pojedinacno izvinjavamo za nesto, sto i mi sami bi trebali dobiti izvinjenje. Znaci, oni su preterali u ocekivanjima, a bez da sami sebi pogledaju u oci.