Peticija za razresenje Aleksandre Radisavljevic iz LDP-a.

Quoted post

Milos Petrovic, aktivista LDP-a Beograd

#38 GORAN VIA DULE NESALOMIVI - LAZOV DO LAZOVA!

2011-07-18 02:51

Zalosno je ko sve boravi na FB-u!
Gospodine Mitrovicu Gorane, da li ste vi poprimili sindrom zvani nesalomivi?
Objasnite mi zasto prozivate Aleksandru kroz LDP, kada ona ima svoje ime i prezime na FB i njen profil ne nosi ime LDP-a ,vec nejno ime i preizme. Sta mislite da postignete lazima i pretnjama? Rekli ste da ste clan LDP-a, zamislite kada bih ja vas sada prozvao za sve one gadosti koje iznosite koristeci ime LDP?????? Vi ste za mene Goran Mitrovic i vama se obracam, a ne stranci. Vi se obracate stranci, to je kukavicki, obratite se Aleksandri ako imate nesto protiv nje. Zasto mesate stranku, kakve veze ima LDP kada svi znamo da nikada u ime LDP-a nije nikoga vredjala, vec u svoje licno ime.
Sramno je da se pozivate na slobodu govora, a toliko ste komentara obrisali i vasim postovima narusili ugled grupe podrske za Cedomira. Verujte mi da cu se licno pobrinuti za vas, jer ste jedan neiskren covek koji nema hrabrosti i onu stvar da stane ispred Aleksandre, vec e kukavicki poziva na stranku i LDP. Jadni ste gospodine, veoma jadni.
Sve to ste izneli o Aleksandri su najobicnije lazi i nimalo se ne razlikujete od ovih potpisnika. To i nisu clanovi LDP-a, sto mi je veoma drago.
Da li mozete da se obratite Alekandri van LDP-a? Naravno da ne mozte, jer ste jedan bednik koji zeli zenu da zaplasi, isto radite sto i nesalomivi, tako da se uzalud mucite.
Mi sve znamo o svakom.
Ja imam informaciju da vas je bas Aleksandra upoznala sa nekim ljudima iz stranke, nikoga niste znali. Ko ste vi da idete u centralu? Da li nzate sta radite uopste?
Krajnje kukavicki i necivilizovano ponasanje od vas, nemate trunke srama a ni hrabrosti da se suprostavite Aleksandri, morate da se koristite strankom, kao i vase prijateljice.
Nadam se da kao liberal, takvim se predstavljate, necete obrisati i ovaj komentar.

Replies

Goran

#46 Re: GORAN VIA DULE NESALOMIVI - LAZOV DO LAZOVA!

2011-07-18 09:13:13

#38: Milos Petrovic, aktivista LDP-a Beograd - GORAN VIA DULE NESALOMIVI - LAZOV DO LAZOVA!

Nisam Milane poprimio sindrom. Nisam oboleo niti sam dokon. Sve te uvrede koje saljete meni nemaju veze sa mojim postupkom. Aleksandra je mozda uradila dosta za svoj Arandjelovac i to je ok. Mozdra radi dosta za LDP i to je ok. Ali niko nema prava da psuje ljude po fejsbuku pritom koristeci najvullgarniji ulicarski jezik, pa da se skriva iza LDPa. To je pre svega nekulturno. Slobodno vi satanizujte i nazivajte me lazovom, to me nece spreciti da podnesem prijavu centrali. To sto ne poznajem nikoga tam je nebitno, moje pravo kao registrovanog clana je da ukazem na vulgarnosti koje neki koriste u dnevnom zivotu, pa se posle skrivaju kao kukavice iza stranke. Pozdrav vama Milose Petrovicu, aktivisto LDP iz Beograda.