Geen knip in de wijk Zwarte Arend

Geen knip in de wijk Zwarte Arend

 

Een knip in de wijk Zwarte Arend

 

 

Op het feest van de wijkgroep Ertbrugge werd aangekondigd dat de Boze Dreef werd afgesloten. Tevens zei districtsburgemeester Sekeris dat ook de Haviklaan en de Koningsarendlaan worden geknipt teneinde sluipverkeer in de wijk tegen te gaan. Deze knip komt er zonder dat de buurtbewoners zijn bevraagd en zonder dat de districtsraad er enige inspraak heeft over gehad.

 

Vlaams Belang wil dat de buurtbewoners inspraak hebben over deze aangekondigde knip in hun wijk. Vlaams Belang start met een petitie. Ons standpunt is duidelijk. Wij willen geen definitieve knip in de wijk Zwarte Arend. Wij kunnen wel akkoord gaan met een tijdelijke knip tijdens de uren en momenten dat er een file op de August Van de Wielelei staat. 

 

Wij willen inspraak!  

Vlaams Belang Deurne    Contact the author of the petition

Sign this Petition

By signing, I authorize Vlaams Belang Deurne to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


OR

You will receive an email with a link to confirm your signature. To ensure you receive our emails, please add info@petitions.net to your address book or safe senders list.

Please note that you cannot confirm your signature by replying to this message.
Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...