IBDWorldday Hungary

Baranya Zoltán vagyok. Rendezője és szervezője az évről évre megrendezésre kerülő nemzetközi IBD Worldday Budapesti eseményének. Amely minden évben Május 19-én kerül megrendezésre. Tavaly a Margitszigeten rendeztük meg futás, séta és a szökőkút lila fényben való megjelenítése volt a program. (A Lila szín az IBD betegség nemzetközi színe.) Célunk a betegség megismertetése az egészséges emberekkel, egy összetartó közösség felépítése, példa mutatás a többi betegnek, hogy ezzel a betegséggel is lehet élni.
Az IBD betegségek (Morbus crohn és Colitis ulcerosa, a krónikus és fekélyes vastagbélgyulladás összefoglaló elnevezése) Jelenleg Magyarországon 35-40000 IBD beteg van. A mostani rendezvényünk szintén tartalmazna futást sétát és jógát is szeretnénk még. Szeretnénk még kivílágítani egy hidat lila fénnyel Budapesten. Lehetőség szerint a Margithidat. Ennek eléréséhez kérném aláírásotokat csatlakozásotokat egy jó cél érdekében.

Tisztelet és köszönettel: Baranya Zoltán.

Sign this Petition

By signing, I authorize Baranya Zoltán to hand over my signature to those who have power on this issue.


OR

You will receive an email with a link to confirm your signature. To ensure you receive our emails, please add info@petitions.net to your address book or safe senders list.

Please note that you cannot confirm your signature by replying to this message.
Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...