Petíció A méhek titkos élete újrakiadásáért

http://www.booker.hu/_cachingdbfield/YV90ZXJtZWtfa2VwZWs,/bmFneWtlcA,,/M/z/U/0/M/z/g/,/bk038123nagy.jpgKedves Olvasni szerető Emberek!

 


Sue Monk Kidd első regénye 2002-ben jelent meg, Magyarországon 2004-ben a Tericum Kiadó gondozásában ismerhette meg az olvasóközönség. A könyvet 35 országban több mint 6 millióan olvasták. Azonos címmel film is készült belőle.

A regényt azonban itthon már régóta nem lehet kapni. Ahhoz, hogy a Tericum Kiadó újramegjelentesse, 1500 ember aláírására van szükség.

A könyvről:

"„…a méheknek megvan a maguk titkos élete… akárcsak nekem…A tizennégy éves Lily félárván nő fel apja farmján, szeretetet csak fekete bőrű dajkájától kap. Életét egy tragikus nap emléke árnyékolja be: négyéves volt, amikor kezében elsült egy puska, és édesanyja meghalt. A padláson Lily talál egy fekete Madonnát ábrázoló képet, amely az anyjáé volt. A nyughatatlan kislány megszökik érzéketlen apja házából, magával viszi a rasszista támadások elől menekülő dadáját is. A rejtélyes Madonna kép elvezeti a méhészkedéssel foglalkozó fekete nővérekhez, akik befogadják. Lily új otthonra talál, és a mézkészítés művészete mellett fontos dolgokat tanul meg: mi az, ami igazán számít az életben, hogyan lehet túlélni a veszteségeket, fájdalmakat, mi a szeretet."

Keménytáblás, védőborítóval ellátott, 400 oldal, a régi ára: 2570 Ft, amennyiben ismét kiadásra kerül az ára kb.: 3000-4000 Ft körül lesz.

Ha Ön is szeretné, hogy ismét a boltok polcaira kerüljön a könyv és minél többen elolvashassuk, kérem, írja alá a petíciónkat.

Amennyiben meg szeretné őrizni a nevének és lakóhelyének titkosságát, a kért adatok kitöltése után a "No"-t válassza. Így az adatok titkosak maradnak, viszont az aláírások száma gyarapodni fog. Megkérnék Minden Kedves Aláírót, hogy írja ki a teljes nevét, különben a Kiadó nem fogja elfogadni az aláírást.

Köszönöm Mindenkinek a támogatást!