Симона Попоска да го откачи дечко и и да се фати со Марко

Во првиот момент кога те сретнав посакав да се претворам во рајска птица и да слетам на твоите бедра и нежно да ги погалам твоите прекрасни уши со моите шарени крилја ..жарот од твоите очи сеуште тлее во моето срце и секогаш кога сум со тебе  се разгорува во љубовен бронхитис којшто секој следен миг е се појак ооо појак

Ехото на твојот здив трае бесконечно и се губи во љубовен fade-out на љубовен занос...

 

Посветено на Симона Попоска од Охрид.Најубавата пеачка во Македонија