Nee tegen het koningslied


Guest

/ #7630 Eye-openers

2013-04-27 23:31

De laatste 4 dagen heeft inderdaad een koerswijziging in de commentaren plaatsgevonden (van koningsLIED naar koningsHUIS) -zie: 7597-7600-7601-7605-7622- ... Ik ben tot de conclusie gekomen, dat ik al tenminste 50 jaar lang een "argeloze-monarchie-sympathisant" ben geweest.
DAT IS NU ZEKER EN DEFINITIEF AFGELOPEN !!!!!
Ik vrees met groten vreze, dat er in ons land nog minstens 8.000.000 van deze argeloze monarchie steuners rondlopen. ARGELOOS betekent in dit geval, dat men totaal NIET in de gaten heeft, dat we op welhaast academisch niveau worden belazerd en geplukt!
Kan iemand mij helpen aan de namen van de 16 dapperen in de Tweede Kamer, die géén eed afleggen en niets gaan beloven???? Graag! Dan weet ik in ieder geval op welke 134 flapdrollen ik binnenkort absoluut zeker niet moet stemmen. Schande, hoe e.e.a. zo sluw is gemanipuleerd (aartsbisschop Lubbers!).
IEDEREEN, DIE DE PETITIE TEGEN HET KONINGSLIED HEEFT GETEKEND EEN PLUIM!, MAAR GAAT U DAN OOK A.U.B. HET BURGERINITIATIEF OM DE ORANJE-BIJSTAND EEN HALT TOE TE ROEPEN ÓÓK ONDERSTEUNEN !!!!!
(Bij de eerstvolgende indexerings-resultaten worden wij allemaal overgeslagen. Wim, Max en Bea natuurlijk niet !!!)
Ik vind deze gehele ontwikkeling -duurt al zo'n 30-40 jaar- in één woord: WALGELIJK !!!
Moderne, eigentijdse roofridders, die de lijfeigenen en de horigen niet meer over de kling jagen maar langzaampjes uitknijpen - de hele kliek in Brussel niet te vergeten ....
Niks driewerf hoera,
driewerf Bah! Bah! Bah!
HJS Ossendrecht