Nee tegen het koningslied


Guest

/ #7670 Buitengewone prestaties zonder te presteren???

2013-04-29 13:28

#7655: Summa cum laude - Re: Zucht...

Het hebben van een vorstelijke titel stelt helemaal NIKS voor, Koning Willem III verleende zijn minnares(Emile Ambre, een opera zangeres) de titel van "Comtesse D'Ambroise" puur voor eigen belang omdat hij met haar wilde trouwen. Dus het verlenen van titels berust puur op willekeur en eigen belang(behoudens de verdienstelijk verkregen titels, maar daar is hier GEEN sprake van). Een spreekwoord luidt: "al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding".

Als je zoveel functies bekleedt lijkt het mij ONMOGELIJK om AL deze functies naar behoren te vervullen, dus worden veel van deze functies dus SLECHT vervuld en zal het de maatschappij veel schade berokkenen. Ook het koningsschap zal hier onder te leiden hebben, maar omdat het niet veel voorstelt zullen we dat niet direct merken(alleen in de schatkist).

Kortom al deze titels en functies hebben alleen maar tot doel het volk te misleiden en zijn "verhevenheid" te legitimeren. Het is eigenlijk een soort van goedkope reclame(..plak er maar een mooi etiket op dan slikt de burger het wel).