We zijn de regering en criminaliteit zat op Curacao

Democracy?

/ #14 Re: Re: DENK NA!!!

2012-04-19 19:34

#12: Guest - Re: DENK NA!!!

Normaal...Ik vind dat niet normaal. je legt mij woorden in de mond. Als je goed had gelezen, zie dat ik duidelijk zeg dat het altijd al zo is geweest. Je zult het systeem moeten veranderen, dat is het probleem.

Maar als we kijken naar de definitie van normaal:

"normaal
Uitspraak: nɔrˈmal Bijvoeglijk naamwoord zoals het vaakst voorkomt, zoals de meeste mensen doen. 
Bron: http://www.woorden.org/woord/normaal"

kan ik eigenlijk stellen dat het dus wel normaal is, omdat het altijd al zo gaat/vaak voorkomt EN het is ook zoals de meeste mensen (politici in dit geval) doen.....

De enige oplossing is het systeem veranderen, corruptie is inherent aan dit systeem. Zolang we in dit systeem zitten zal er corruptie zijn.

En over de regering...ach...niet anders dan anders....als ik gewoon kijk naar de dingen die direct betrekking op mijn leven hebben, dan heb ik eerlijk gezegd niet veel te klagen. Behalve de criminaliteit dan, maar ja om daar 100% de politici de schuld van te geven, hou toch op!

De positieve dingen zijn voor mij: De wegen worden wel degelijk gerepareerd, in tegenstelling tot wat er word beweerd. Stroom is goedkoper, wanbestuurders worden aangepakt, er is de mogelijkheid tot groene stroom voor individuen (dit kon wettelijk vroeger niet), er zijn veel cruise toeristen, we zijn meer bezig in de regio (ipv alleen maar naar NL kijken), er komt als het goed is nog een hele boulevard bij marie pampoen, er komt een nieuw ziekenhuis, Ctex, Makutu basico is uitgebreid, red tape bij overheidsinstanties word ingeperkt (heb ik zelf ervaren), er zijn spotjes op de TV om mensen te informeren en dingen te leren, er worden pleintjes opgeknapt met een visie/doel.....dit om maar een paar te noemen. Dus stellen dat ze ALLEEN maar met zakkenvullen bezig zijn, is gewoon stemmingmakerij.

En tot slot wil ik nog zeggen dat in een DEMOCRATIE zoals men pretendeerd voor te strijden, is iemand ONSCHULDIG totdat het tegendeel is bewezen. Zo is het nou eenmaal. Deze hle regering is door jullie al veroordeeld en schuldig bevonden; JULLIE ZIJN GEEN RECHTERS!!! Dat moet overgelaten worden aan de rechter (mits je pretendeerd voor democratie te zijn). Dan moeten ze dus eerst door het OM worden aangeklaagd (of bijv. door jullie) om dan bewijs te verzamelen en eventueel dan een rechtszaak te hebben en daarna, mits bewezen, een veroordeling. Jullie zijn al bezig met de straf (regering moet naar huis), (toelaatbaar) bewijs heb ik nog niet gezien, laat staan een aanklacht, laat staan een rechtszaak.......Als er iets bereikt wil worden, dan moet je BEWIJS hebben.. RA RA RA, waarom komt niemand met BEWIJS?????? Heel mischien omdat het er niet is, en als het er niet is, is er niks te bewijzen, dus weten we ook niks..(maar horen we veel roddels)