Një komb, një gjuhë, një pasaportë.

E21C28D5-BEF8-44D8-97DE-C8D6273D6DC4.jpegTë gjithë shqiptarët me pasaportë shqiptare.

E drejta e çdo shqiptari për të patur pasaportën shqiptare.

U bëjmë thirrje, u kërkojmë të gjitha institucioneve përkatëse, Kryeministrit të Shqipërisë, Presidentit dhe parlamentit shqiptar të marrin parasysh dhe të punojnë dhe të projektojnë një ligj ku çdo shqiptar, pa marre parasysh se ku ka lindur e jeton, në Shqipëri, Mal të zi, Serbi, Kosovë, Maqedoni e Veriut, Greqi, Turqi apo kudo tjetër në botë: të ketë të drejtën për pajisjen me pasaportë shqiptare.

 

Është absurde, që 10 000 000 njerëz kane kombësinë shqiptare, janë shqiptarë dhe s'mund të kenë të drejtën për të patur pasaportën shqiptare!

Nuk jemi ne të parët që e kërkojmë këtë të drejtë e cila duhet të jetë legjitime. Le të marrim si shembull për shembull Greqinë, e cila ka pajisur me pasaporta greke të gjithë minoritetin e saj në Shqipëri, Maqedoninë e Veriut, Turqi e gjetkë...

Pse ne si Shtet të mos bëjmë të njëjtën gjë?

Çdo shqiptar ka të drejtë të ketëdhe pasaportën shqiptare.

I duam të gjithë shqiptarët në të gjitha trojet ku jetojnë tëjenë "shqiptarë" jo vetëm me zemër e me dëshirë "shqiptarë", por edhe të mund të identifikohen me dokumentacionin e nevojshëm si të tillë.


Kërkojmë firmosjen e këtij peticioni mga të gjithë ju që mendoni njëlloj me ne.

Shpërndajeni peticionin sa më shumë që t'a lexojnë dhe firmosin të gjithë shqiptarët.

 

Sëbashku jemi të fortë, një pasaportë për të gjithë... akoma më të fortë!

 

 

 

Sign this Petition

By signing, I authorize Eduart Ndreu to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


OR

You will receive an email with a link to confirm your signature. To ensure you receive our emails, please add info@petitions.net to your address book or safe senders list.

Please note that you cannot confirm your signature by replying to this message.
Paid advertising

We will advertise this petition to 3000 people.

Learn more...