Nee tegen het koningslied


Guest

/ #7561 mijn droom voor ons land voor de koning

2013-04-26 09:17

Wat was de opdracht ook weer, mijn droom voor ons land voor de koning?
Komt dat in welk lied dan ook echt naar voren?
Een land in harmonie, welvaart, vrede, naastenliefde ,zorg en kansen voor alle inwoners,
zonder onderscheid, voor ouderen, zieken, zwakken, gehandicapten en anderen die extra steun nodig hebben in plaats dat af te nemen?
Zorg voor natuur, land, dieren, bomen, water, werk, vrijheid, verzorgde oude dag, zorgeloos genieten van pensioen, een mooie en betaalbare woning voor iedereen.
Veiligheid voor je geld, privacy in je leven, zonder dat al je telefoongesprekken en bewegingen worden opgeslagen en getoetst in vele systemen bij de overheid.
Normale belasting die de economie van de burgers bevordert.
De inwoners niet als melkkoe misbruiken terwijl de echte koeien een quotum hebben op hun hoeveelheid uitstoot alsof het machines zijn, producten die zijn te programmeren in plaats van levende wezens.
Vrijheid van zorg kiezen, ook alternatieve met volledige informatie over alle middelen en voeding, vrijhheid van spreekrecht en informatie,
recht op gezonde voeding zonder gemanipuleerde Monsanto, zonder idiote E-nummers, zonder gevaarlijke stoffen die onze bijen aantasten en hongersnood veroorzaken.
Er is nog zo veel meer wat wij zouden mogen wensen voor dit land en al haar burgers en natuur.
Want het is zo heel erg scheef in dit land, dat een provincie is van Duitsland onder de EU.
Ik wil voor mijn land de vrijheid terug en de goede zorg en mogelijkheden voor alle burgers en natuur. Laat deze droom realiteit worden.
Dat lied heb ik nog niet horen zingen. Maar het is er wel .... vast, nadat er eerst echt grote ravage is gekomen.