Most Popular Petitions

  • Country: Russia
  • Language: English
All time | 24 hours | 7 days | 30 days | Last month | 12 months | This year (2022) | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010

SAVE STALIN PLAZA!

Petition for the preservation of the former Stalin monument area and its surroundings   Addressee:  Magistrát hlavního města Prahy, Mariánské náměstí 2/2, 110 01, Praha 1, CZ   Dear Sir/Madam, By means of this petition, we, the undersigned, request that the area around the former Stalin monument (also known as “Stalin Plaza”) and its surroundings in the Letenské Sady park in Prague 7, Czech Republic, retain their current purpose of use for free time activities, sports, music and cultural events

4968 Created: 2019-09-23 Statistics

Lironi ariun! Release the bear!

(English version below the Albanian text)   Shiko videon! Watch the video!    Pronarit të Restorantit Vjosa: Kam parë këto imazhe të tmerrshme të një ariu që mbahet në kafaz në restorantin tuaj. Ai mbahet në kushte të mjerueshme dhe degraduese për arsye të pakuptueshme. Në fakt, vuajtjet e tij mund të shihen qartë përmes fotografive dhe videos së postuar në internet. Njeriu nuk mund të kënaqet në restorantin tuaj duke parë në të njëjtën kohë këtë kafshë të pafajshme që vuan në kushte kaq mizore

1606 Created: 2010-11-25 Statistics

Petition in defense of the building at 45 Limanowskiego Street.

President of the city of Kraków Mr. Jacek Majchrowski   Petition in defense of the building at 45 Limanowskiego Street. Many years the historical tenement house at 45 Limanowskiego Street had been empty and falling into ruin. The owner of the building passed away while the Administration of Communal Buildings has completely neglected it and let it fall apart. In March this year a group of people turned up at 45 Limanowskiego Street, willing to transform the building into a place suitable for li

889 Created: 2015-06-09 Statistics

Investigation and Prosecution of Those Individuals Responsible for Crimes Against Humanity

Investigation and Prosecution of Those Individuals Responsible for Crimes Against Humanity   29 September 2021     The International Criminal Court Office of the Prosecutor Post Office Box 19519 2500 CM The Hague The Netherlands     And   Ms. Karen Mosoti, or official replacement for the office of Liaison Office of the International Criminal Court to the United Nations 866 United Nations Plaza Suite 476 New York, NY, 10017 USA 212-486-1346/47/62     Email: otp.informationdesk@icc-cpi.int   Dear

73038 Created: 2021-09-29 Statistics

Per nje ligj efektiv mbi Mbrojtjen e Kafshëve në Shqipëri / For an effective Animal Protection Law i

  Ju lutem shkoni ne fund te faqes per te firmosur. Faleminderit. To sign this petition, please go to the bottom of this page. Thank you.   (English and Russian version below Albanian Text)   Shkëlqesisë së Tij, Kryeministrit të Shqipërisë: I nderuar zotëri, 1. Duke pasur parasysh se është detyrë e njerëzve që t'i respektojnë kafshët dhe të garantojnë përfitimin e tyre nga legjislacioni që i mbron në mënyrë të mjaftueshme dhe të efektshme; 2. Duke pasur parasysh se kjo detyrë po njihet d

1315 Created: 2010-07-21 Statistics

Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران

     کمپین مردمی جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران در امریکا جناب آقای بان کی مون دبیر کل محترم سازمان ملل متحد ما امضاکنندگان این بیانیه به‌عنوان جمعی از ملت ایران درخواست داریم که به نامه اعتراضی دولتمان به جنابعالی در مورد حکم دادگاه‌های امریکا درباره برداشت غیرقانونی دو میلیارد دلار از اموالمان در این کشور کاملا توجه کرده و از این امر که خلاف رویه بین‌المللی است به‌شدت و قاطعانه جلوگیری فرمایید    الحملة الشعبیة لمنع الولایاتالمتحدة عن سحب غیر المشروع من الممتلکات الشعب الإیرانی

89192 Created: 2016-05-16 Statistics

Stop transportation of donkeys from Bonaire to Haiti

The government of Bonaire wants to capture all 200 stray donkeys that roam the island and send them to Haiti to be used as working animals. I completely agree that the stray donkeys must be rescued from the streets. Donkey Sanctuary Bonaire has already been trying to get this done for many years. But because they do not get any financial support from the government they did not succeeded to do so until now. However, I do not agree with the governmental plan to send the captured donkeys to Ha

9725 Created: 2012-07-12 Statistics

ISKCON Hungary

The krishna valley project in Hungary is a harmonious blend of nature & religion. Pls permit ISKCON to continue ownership of the farmland. Thanks & Regards,

1417 Created: 2011-12-06 Statistics

We demand the withdrawal of NATO from Libya

Ground force invasion of Libya confirmed by military sources: http://www.youtube.com/watch?v=YTfaBFZzpqM&feature=player_embedded#at=134 US Congress votes against Libyan rebel funding: http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5hFtsR7ij3rVqBIAIxljLnUdIidug?docId=CNG.ee00cd993c4221a5ac150a9aab17ca0b.561 Nous exigeons le retrait de l'OTAN dela Libye Exigimos la retirada de la OTANdesde Libia نحن نطالب بانسحاب منظمة حلف شمال الأطلسيمن ليبيا ہم نےلیبیا کی طرف سے نیٹو کی واپسی کامطالبہ Thi

165 Created: 2011-06-12 Statistics

Minecraft for ARMv6!

Hy Mojang! We want only one thing! Minecraft pocket edition for ARMv6 Android phones! Please, do it! Thanks

426 Created: 2012-02-21 Statistics